Kuntavaalit 2017

Kuntavaalit 2017

Tuhannet kiitokset kaikille äänestäneille ja kampanjassani mukana olleille! Sain vaaleissa 533 ääntä ja aloitin kesäkuussa Kuopion kaupunginvaltuutettuna. Minut valittiin lisäksi Vihreiden yhteiskokouksessa kaupunginhallituksen jäseneksi ja Pohjois-Savon maakuntavaltuustoon.

Aion keskustella vaalikauden aikana sekä päättäjien että kuntalaisten kanssa siitä, mitä arjessa ja elämässä koetaan tärkeäksi. Meillä kaikilla on toisiltamme opittavaa. #Minunkuopiossani olemme kaikki yhdenvertaisia.

#Minunkuopiossani:

  • koulut ja päiväkodit ovat lapsille, nuorille ja aikuisille hyviä ja turvallisia paikkoja oppia ja opettaa
  • kouluissa, kotona ja työpaikoilla syödään terveellistä ja turvallista ruokaa
  • voimme asua ja elää hyvää elämää sekä keskellä kaupunkia, kauempana vilskeestä tai ihan siinä hollilla, puhtaan luonnon ja Kallaveden kauneuden äärellä

Politiikassa tarvitaan päättäjiä, joilla on rohkeutta tehdä päätöksiä, joilla puretaan esteitä ja luodaan mahdollisuuksia. Sen takia olen mukana. Me tarvitsemme mahdollistavaa politiikkaa nyt ja tulevaisuudessa.

Vaaliteemoja

Yksikin sisäilmaongelman vuoksi sairastunut lapsi, nuori tai aikuinen on liikaa. Meidän tulee Kuopiossa varmistaa, että koulut, päiväkodit ja työpaikat ovat terveellisiä, turvallisia ja että niitä on riittävästi.

Haluan, että Kuopiossa syödään lähellä tuotettua, terveellistä ja turvallista ruokaa ja tuetaan sitä kautta paikallista yrittäjyyttä.

Haluan, että Kuopiossa on jatkossakin luonto lähellä ja rajattomasti harrastusmahdollisuuksia. Haluan lisätä ihmisten mahdollisuuksia hyvään elämään.

Valtuustoon tarvitaan lisää nuoria. Meillä on velvollisuus ajatella myös heitä, joiden ääni ei vielä kuulu. Lapset, nuoret ja tulevat sukupolvet tarvitsevat päättäjiksi mahdollisuuksiensa puolustajia.

Vaalilupaukseni

Lupaan pitää lasten ja nuorten sekä tulevien sukupolvien puolta päätöksenteossa.
Lupaan parhaani mukaan edistää kotimaisen ruoan sekä kotimaisten raaka-aineiden ja lähituotannon käyttöä julkisissa hankinnoissa.
Lupaan kuunnella kuntalaisia heidän arkensa kannalta tärkeistä asioista. Minuun saa hyvin yhteyden sähköpostilla ja sosiaalisessa mediassa.