Teemat

Kuntavaalit 2017

Yksikin sisäilmaongelman vuoksi sairastunut lapsi, nuori tai aikuinen on liikaa. Meidän tulee Kuopiossa varmistaa, että koulut, päiväkodit ja työpaikat ovat terveellisiä, turvallisia ja että niitä on riittävästi.

Haluan, että Kuopiossa syödään lähellä tuotettua, terveellistä ja turvallista ruokaa ja tuetaan sitä kautta paikallista yrittäjyyttä.

Haluan, että Kuopiossa on jatkossakin luonto lähellä ja rajattomasti harrastusmahdollisuuksia. Haluan lisätä ihmisten mahdollisuuksia hyvään elämään.

Valtuustoon tarvitaan lisää nuoria. Meillä on velvollisuus ajatella myös heitä, joiden ääni ei vielä kuulu. Lapset, nuoret ja tulevat sukupolvet tarvitsevat päättäjiksi mahdollisuuksiensa puolustajia.

Vaalilupaukseni

Lupaan pitää lasten ja nuorten sekä tulevien sukupolvien puolta päätöksenteossa.
Lupaan parhaani mukaan edistää kotimaisen ruoan sekä kotimaisten raaka-aineiden ja lähituotannon käyttöä julkisissa hankinnoissa.
Lupaan kuunnella kuntalaisia heidän arkensa kannalta tärkeistä asioista. Minuun saa hyvin yhteyden sähköpostilla ja sosiaalisessa mediassa.

Tavoitteenani politiikassa yleisemmin on edistää näitä asioita:

  • Kaikilla tulisi olla mahdollisuus syödä terveellistä ja turvallista ruokaa.
  • Kaikilla on oikeus viihtyisään ja turvalliseen asuin- ja elinympäristöön.
  • Taataan yhdessä, että yhteiskunnassamme mahdollistuu hyvän elämän edellytykset kaikille.
  • Lähtökohtani politiikassa on edistää kestävän kehityksen periaatteita; tulee pyrkiä kehitykseen, joka tyydyttää nykypäivän tarpeet vaarantamatta tulevien sukupolvien mahdollisuuksia tyydyttää omia tarpeitaan. Kehityksen tulisikin olla niin ekologisesti, taloudellisesti, sosiaalisesti ja kulttuurisesti kestävää. Talous, ympäristö ja ihmisten hyvinvointi tulisi ottaa huomioon kaikessa suunnittelussa.
  • Olen sitä mieltä, ettei ole yhtä ja ainutta tapaa toimia oikein ympäristön eteen. Kuitenkin, niin maapallo kuin oma lähiympäristömmekin olisi parempi paikka elää jos jokainen omalla tavallaan ottaisi ympäristön huomioon ja välttäisi ympäristön tahallista turmelemista. Jokainen pieni teko vie eteenpäin ja muuttaa asenteita; näytä sinä omalla esimerkilläsi läheisillesi, millaisen elinympäristön haluat jättää jälkeesi!

Mielestäni vihreydessä ei ole kyse rajoituksista, vaan mahdollisuuksista. Mahdollisuus ja oikeus parempaan elämään ovat tavoittelemisen arvoisia asioita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *