Kuka Veera?

Olen 30-vuotias kaupunginhallituksen jäsen, kaupunginvaltuutettu ja maakuntavaltuutettu. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteiden maisteri. Valmistuin Jyväskylän yliopistosta joulukuussa kuntavaalit2014 pääaineenani yhteiskuntapolitiikka. Sivuaineina olen opiskellut valtio-oppia, sosiologiaa ja matkailua.

Tutkintoni lisäksi olen ehtinyt kartuttaa monipuolisen työkokemuksen. Olen opintojeni ohella työskennellyt muun muassa autosihteerinä, asiakasneuvojana, elokuvateatterityöntekijänä, videovuokraajana, mansikanpoimijana, mainosten jakajana ja turistineuvojana. Olen työskennellyt myös vuokratyöntekijänä ravintola-alalla, josta minulla on kokemusta niin tiskaamisesta, tarjoilemisesta kuin Kuopion Viinijuhlilla työskentelystä. Tällä hetkellä työskentelen korvausratkaisijana vakuutusyhtiössä.

Viime kaudella toimin Kuopiossa varavaltuutettuna ja kasvun ja oppimisen lautakunnan jäsenenä. Olen toiminut aiemmin Kuopion Vihreiden hallituksen jäsenenä ja varapuheenjohtajana. Olen toiminut myös Kuopion vihreät nuoret ja opiskelijat ry:n (KuViO) puheenjohtajana ja hallituksen jäsenenä. On ollut todella rikastavaa päästä osaksi valtakunnallisen ViNOn (Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liitto ry) toimintaa. Olen päässyt osallistumaan Vihreiden puoluekokoukseen vuosina 2011, 2013 ja 2015, mikä on ollut valtavan hieno kokemus. On upeaa päästä sekä näkemään että osallistumaan puolueen sisäiseen päätöksentekoon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *